Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Πάρτε μέρος στην έρευνα που εγκαινιάζει το περιοδικό "Η Πλατεία", στο νέο του τεύχος, που κυκλοφορεί στις 3 Σεπτεμβρίου από την πλατεία Αγοράς.

Μια νέα στήλη εγκαινιάζεται από το περιοδικό των Αγανακτισμένων Χανίων, που αποσκοπεί στο να προσεγγίσει και να αφουγκραστεί την κριτική ματιά όλων των πολιτών πάνω στα καίρια ζητήματα της πολιτικής και οικονομικής πραγματικότητας που βιώνουμε. Μία ερώτηση κυκλοφορεί στο facebook, και ο κάθε ένας μπορεί να την απαντήσει ελεύθερα και κατά βούληση. Η τρέχουσα ερώτηση για το τεύχος που έπεται είναι η ακόλουθη:

"Ποια θα είναι η αντίδρασή σας στα επερχόμενα μέτρα;"

Και μπορείτε να την απαντήσετε στον ακόλουθο σύνδεσμο:


Η έρευνα αναφέρεται σε όλους τους πολίτες ανεξαιρέτως, και όχι αποκλειστικά στους μετέχοντες των πλατειών.

Δυο τρόποι υπάρχουν για να δώσετε απάντηση:
  • με λίγες λέξεις, οπότε μπορείτε απλώς να προσθέσετε κατηγορία απαντήσεων, ή να προσθέσετε το όνομά σας σε μια ήδη υπάρχουσα. Προεπιλεγμένες κατηγορίες απαντήσεων δεν υπάρχουν, δημιουργούνται από όποιον επιθυμεί να το κάνει.
  • περιγραφικά, οπότε, η απάντηση παρατίθεται με μορφή ανάρτησης - σχολίου στην ερώτηση, καθώς εκεί δεν υπάρχει περιορισμός λέξεων από το facebook.
Κατά την κυκλοφορία του εντύπου, θα επιλεγούν προς δημοσίευση οι αντιπροσωπευτικότερες απαντήσεις, όλων των ειδών, γι αυτό το λόγο, προς χάριν τις πολυφωνίας, παρακαλούνται όσοι θέλουν να συμμετέχουν, να δίνουν απαντήσεις έως και 40 λέξεις.

Το σύνολο των απαντήσεων, θα αναρτηθεί εδώ, στο ιστολόγιο των Αγανακτισμένων Χανίων.

Ευχαριστούνται όλοι για τη συμμετοχή τους.


Η Ομάδα Τύπου των Αγανακτισμένων Χανίων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου