Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

Ξεκινούν τα μαθήματα στήριξης μετεξεταστέων μαθητών

Η Λαϊκή Συνέλευση της Πλατείας της Δημοτικής Αγοράς βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι, σε συνεργασία με την ΕΛΜΕ Χανίων, εκπαιδευτικούς, και συλλόγους Γονέων, θα προσφέρονται δωρεάν μαθήματα σε μετεξεταστέους μαθητές Γυμνασίου χαμηλόμισθων οικογενειών.

Η πρωτοβουλία αυτή δεν σκοπεύει να υποκαταστήσει τις ευθύνες και το ρόλο του δημοσίου για την παροχή ποιοτικής δωρεάν παιδείας. Πρόκειται για μια κίνηση αλληλεγγύης σε μια δύσκολη περίοδο όταν, εξαιτίας της αποδόμησης της δημόσιας εκπαίδευσης σε όλες τις βαθμίδες της και των μέτρων λιτότητας που συρρικνώνουν εισοδήματα και απασχόληση, γονείς και εκπαιδευτικοί καλούνται να θυσιάσουν, στο βωμό του δημόσιου χρέους, το μέλλον και τα όνειρα της νέας γενιάς. Δεν θα τους αφήσουμε.

Τα μαθήματα θα γίνονται στο 1ο Γυμνάσιο Χανίων καθημερινά. Η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει Πέμπτη 18 Αυγούστου και ώρα 6:30 το απόγευμα. Παρακαλούνται οι διαθέσιμοι εθελοντές εκπαιδευτικοί να παραβρεθούν για την σύνταξη του προγράμματος.

Ευχαριστούμε θερμά τον πρόεδρο της ΕΛΜΕ Χανίων και την Διευθύντρια του Α Γυμνασίου Χανίων, που αγκάλιασαν αυτήν την προσπάθεια. Ευχαριστούμε, επίσης, τους εκπαιδευτικούς, όλων των ειδικοτήτων, που αγόγγυστα δέχθηκαν να προσφέρουν αμισθί τις υπηρεσίες τους.

Για περισσότερες πληροφορίες: 6946034990, 6972669645

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου