Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Δελτίο τύπου - Κυριακή 10/7/2011



Η Λαϊκή Συνέλευση της Πλατείας της Δημοτικής Αγοράς ευχαριστεί θερμά τον έμπορο της Λαχαναγοράς Χανίων Μιχάλη Κατσανεβάκη, και την ΒΙΟΧΥΜ ΑΕ για την προσφορά των ποιοτικών προϊόντων τους χάριν του συσσιτίου που διανέμεται καθημερινά από 1 Ιουλίου 2011 στις 20:00 στην Πλατεία της Δημοτικής Αγοράς. Ευχαριστεί επίσης τους καταστηματάρχες και περιπτεριούχους της Δημοτικής Αγοράς, που από την πρώτη στιγμή αγκάλιασαν και στήριξαν έμπρακτα την προσπάθεια αυτή.


ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σας προσκαλούμε την Παρασκευή 15 Ιουλίου στις 22:00 στην Πλατεία της Δημοτικής Αγοράς σε μια εκδήλωση αφιερωμένη στην μουσική Μπλουζ, Ροκ, και Κάντρι, από τον μουσικό Χάρη Καλαμπακάκη και το συγκρότημά του.



ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΝΕΟ ΜΑΣ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

aganaktismenoixania.blogspot.com


ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ
ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ


Η Λαϊκή Συνέλευση της Πλατείας της Δημοτικής Αγοράς εκφράζει την συμπαράστασή της στο πλήρωμα του πλοίου «Τζουλιάνο», το οποίο ακινητοποιήθηκε, σήμερα Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011, στα ανοικτά του λιμανιού των Χανίων από το τοπικό Λιμεναρχείο. Θεωρούμε απαράδεκτες τις «άνωθεν εντολές» για παρακώλυση της ελεύθερης ναυσιπλοΐας του συγκεκριμένου πλοίου, όπως και κάθε άλλου πλοίου με σαφή ανθρωπιστική και ειρηνική αποστολή. Η ελληνική κυβέρνηση θα πρέπει, ακολουθώντας την, δυστυχώς ξεχασμένη, πλέον, πολιτική αλληλεγγύης προς βάναυσα καταπιεζόμενους γειτονικούς λαούς, να προσφέρει κάθε ηθική, πολιτική και υλική συμπαράσταση στο πλήρωμα του πλοίου «Τζουλιάνο», επιτρέποντας τον απρόσκοπτο ελλιμενισμό και ανεφοδιασμό του.
Στα πλαίσια αυτά το Λιμεναρχείο Χανίων θα πρέπει, εναρμονιζόμενο με τα φιλειρηνικά αισθήματα της κοινωνίας των Χανίων και την αποστολή του ως υπερασπιστής της έννομης τάξης να εγκαταλείψει κάθε παρελκυστική τακτική που, στην καλύτερη περίπτωση κωλυσιεργεί, και στη χειρότερη, παρεμποδίζει άμεσα, μια σαφώς ανθρωπιστική αποστολή.

Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου