Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

Σε ευχαριστώ πλατεία, από Μανόλη Γ.

Είδα 300 κουκουλοφόρους με τους μπράβους τους, να κλεβουν, να σκοτώνουν, να εξευτελίζουν, να λεηλατούν ζωές, ποιοί ειστε ρέ!! για ποιούς δουλευετε? για πόσο θα κρύβεται θα λάφυρα σας στην Λιβερία και στον Παναμά?
ΒΓΑΛΤΕ ΤΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΣΑΣ ΞΕΡΟΥΜΕ!!! Η ασυλία σας τελείωσε...

Είδα λυσασμένα ανθρωπόμορφα σκυλιά να διψάνε για αίμα και να χτυπάνε αδιακρίτως όποιον
έβλεπαν μπροστά τους.

Είδα γέρους, νεους και παιδιά να παλέυουν να πάρουν πίσω την ζωή τους...

Είδα εξαπατημενους Εθνικιστές, πατριώτες, δεξιούς, πασόκους, αριστερούς, ακομμάτιστος, αναρχικούς και μετανάστες, να παλέυουν ο καθένας με το δικό του τρόπο για το δίκιο του, για την αξιοπρέπια του, για τη ζωή του για το μέλλον του και το μέλλον των παιδιών του.

Όλοι μαζί στην ιδια πλατεία, όλοι διαφορετικοί αλλά ίδιοι..  
οι μόνοι που δεν είχαν χώρο και θέση στην πλατεία, τών ανθρώπων, των Αγανακτισμένων, τών επαναστατημένων της αληθινής Δημοκρατίας ήταν οι πολιτικοί, οι χρυσαυγίτες και τα ΜΜΕ..

Η πάλη για την ζωή συνεχίζεται μέχρι την τελική νίκη και να θυμάστε προσέχετε τον διπλανό σας το ίδιο αν όχι περισσότερο απο τον εαυτό σας.

Διώξτε την διχονια που μας έχουν βάλει μέσα μας, ο εχθρός είναι και ήταν πάντα ο ίδιος για όλους.

Αφήστε τις ψευτοδιαφορές που μας χωρίζουν...είναι πολύ μικρές μπροστά στο μεγαλείο της ζωής.

Κλείστε τις τηλεοράσεις τα ραδιόφωνα και τις εφημερίδες του ψεύδους και του μίσους βγείτε έξω στις πλατείες, στην δικιά σας πλατεία, στην γειτονιά σας, στο χωριό σας, στο καφενείο παντού.

Σ'ευχαριστώ πλατεία, μαζί σου ξαναβρήκα την ελπίδα και την δύναμη, σ'ευχαριστώ που έδιωξες το φόβο απο μέσα μου, σε ευχαριστώ που με έκανες να νιώσω πάλι άνθρωπος.

Ο Αγώνας τώρα ξεκινά !! Η φλόγα είναι αναμμένη ας την διαδώσουμε παντού!

Μανόλης Γ.
προσωρινός κάτοικος του πλανήτη Γή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου