Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

Δελτίο τύπου 21/7/2011

Τον τελευταίο καιρό γίνεται μια συντονισμένη επίθεση κατά των Αγανακτισμένων της πλατείας Αγοράς, από υποστηρικτές της πολιτικής της κυβέρνησης.

Ξεκίνησε από "αγανακτισμένα" λιβελλογραφήματα και κορυφώθηκε με την ύπουλη προσπάθεια της Δημοτικής αρχής να εμποδίσει τις δράσεις της πλατείας (αφαίρεση του τραπεζιού για το συσσίτιο, ξήλωμα πανό).

Επίσης είναι απορίας άξιον γιατί, παρά τις δημόσιες δηλώσεις του οτι θα παρευρεθεί στη Λαική Συνέλευση της πλατείας για διάλογο, ο κ. Σκουλάκης δεν τήρησε την υπόσχεσή του.

Παράλληλα, επιχειρήθηκε να στρέψουν ενάντιον του κινήματος της πλατείας, μία κοινωνική ομάδα, τους καταστηματάρχες της Αγοράς.

Αυτό, το τελευταίο, ξεπεράστηκε με κάλεσμα για συμμετοχή στη Λαική Συνέλευση της πλατείας προς τον Πρόεδρο και αντιπροσωπεία των καταστηματαρχών της Αγοράς. Μετά από εποικοδομητικό διάλογο, καταλήξαμε ότι οι κοινωνικές ομάδες δεν πρέπει να ανταγωνίζονται, αλλά να είναι ενωμένες ενάντια στα μέτρα που πλήττουν την πλειοψηφία της κοινωνίας μας.

Στα πλαίσια αυτού του πνεύματος αλληλεγγύης, παρευρέθησαν οι ιδιοκτήτες ταξί στην Αγορά, εκφράζοντας έμπρακτα την ανάγκη για ενότητα μπροστά στο μαύρο μέλλον που μας ετοιμάζουν.

Αγανακτισμένοι στα Χανιά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου